Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Prefabrik ev satın aldığınızda ayrıca malzeme tedariki ile uğraşmak durumunda kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, mutfak dolabı gibi detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama nasıl yapılır?

Aynı aşamada yine aynı methodın kullanımıyla çelik evin tam yapı güvenliğini sağlayan statik hesaplamalar kusursuz şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın güvenliği için çelik ev modeline özel elektrik tesisat projesi yine bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atık su tesisat projeleri de modele özel tasarımla ortaya konulmaktadır.

● Yasal işlemler yapıldıktan sona yaptırılacak prefabrik evin sağlamlığı ve dayanıklılığı düşünülmelidir. Bu anlamda prefabrik yapıda kullanılan malzemelerin kalitesi ve sağlamlığı çOkay önemlidir. Prefabrik evin dış yapısında kullanılacak duvar modüllerinin kalınlıklarına dikkat edilmelidir.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Ayrıca elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemine de sahiptirler. Prefabrik ev almanın avantajları nelerdir? • Her mevsime uygun prefabrik evler yapılabilir. Uygun ısı ve ses yalıtımı sayesinde her mevsimde prefabrik evinizde rahat edebilirsiniz. • Montajı oldukça kısa sürede tamamlanan prefabrik evlere kısa süre içinde taşınabilirsiniz. Oldukça hızlı bir şekilde montajı tamamlanan ve kullanıma hızlıca hazır hale gelen prefabrik evler şehir hayatından bir an önce uzaklaşmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Prefabrik ev, resmi işlerin tamamlanmasının ardından fifteen gün içerisinde tamamlanır. Betonarme bir evin tamamlanması için ise ortalama olarak bir iki yıl gerekmektedir. • Ön üretimli evlerin bir diğer avantajı ise depreme dayanıklılıkları dır. Yapımlarında kullanılan pvc ve çelik karışımlı malzemelerin yapısı esnek ve hafiftir. ÇAlright hafif malzemelerden üretilmeleri sebebiyle prefabrik evler depremde sorun olmazlar.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye prefabrik ev yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Uzun ömürlü kalıcı konut sınıfileında yer alan prefabrik evlerle ilgili bazı bankalar finansman sağlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çOkay fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili https://www.miraprefabrik.com süreci başlatmaktır.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Biz firma olarak birçok müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl https://www.miraprefabrik.com ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çOkay az olmasını bir sorun diyoruz ve birçok müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Report this wiki page